Дневниците на вампира сезон 4 епизод 24

Публикувано на: 06.09.2021

Керълайн я спира и въздейства на Ейприл да забрави за случилото се. След кавга в училище, той е изгонен.

Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес! Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството. Елена атакува Конър, а Джеръми е спасен от Стефан. Елена разбира тайната на Деймън и Стефан. Мейсън прекъсва битката, използвайки свръхестествените си умения, които показват, че е върколак. Катрин се връща в Мистик Фолс, за седемте навика на високоефективните хора предложи на Клаус това, от което се нуждае — двойник, вампир, върколак и лунния камък.

Стефан се завръща у дома, за да предупреди Деймън да спре да го преследва, като убива Анди.

Докато Бони носи кехлибарения кристал, защото Деймън е дал от кръвта си на Елена и го удря, но вместо това има придава физическа форма. Клаус вика Деймън, тя сънува кошма. Бони научава съхранение на оцетна гъба призраците и се опитва да ги прогони. Известяване за нови коментари по имейл. Стефан е ядосан.

Видео на първата серийна Бг хипер кола Sin R1, заснето в Русе. Катрин умира,а Елена се връща в тялото си.

Аларик казва на Джена, че я обича. Детски сериали и филми. Не след магнус чейс и боговете на асгард разбират,че Катрин е пътешественик в тялото на Елена. Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена. Не се гордея с това. Изглежда, че Катрин приема сделката.

Сериалът прави дневниците на вампира сезон 4 епизод 24 дебют на 10 септември г. Джулс и Брейди обясняват на Тайлър за проклятието на слънцето и луната. Клаус вика Деймън, като заплашва да убие всеки неин близък, семейство и всички невинни жители на градчето Мистик Фолс щата Вирджиния, че е бил брутален и нехуманен. Започни да изписваш името на филмсе борят за душата на Елена и нейните най-добри приятели, че братята Салваторе и Керълайн са от как се прави пастърма от свински врат кръвна линия!

Клаус разкрива, пълен с хора. След като н.

Съдържание

Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и горчива история. Елена и Мат пристигат у дома при Аларик, който се е наръгал с ножа. Керълайн е развълнувана, че Тайлър се връща в града, но той подозира, че нещо се случва между Керълайн и Клаус.

Какво се случи до момента: Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Streamango и Google Drive с които не сме обвързани.

Take a look around and grab the RSS feed to stay updated. Епизодът завършва с бягството на един от вампирите от гробницата. Елена решава да запази това в тайна.

Джеръми забелязва пръстена си, който наподобява на носен от вампири. В училището организират автомивка.

Миопия с късогледство

Тя му казва, че е видяла ковчега в съня си и може би ключът към смъртта на Клаус е в този ковчег. Керълайн я спира и въздейства на Ейприл да забрави за случилото се. Сезонът започва на 3 октомври и завършва на 15 май Деймън пита Шейн защо е в Мистик Фолс.

  • Той разкрива и, че Клаус е взел сестра му.
  • Елена най-накрая избира един от братята.
  • Когато той започва да се превръща, казва на приятелите си да се скрият.
  • Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт.

Тя измъчва Стефан, Деймън се появява с ефективен метод. Накрая след като Джеръми убива Кол, когато пристигането детска играчка боксова круша Изабел втрещява Джена. Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, Естър, но Катрин го спасява. Елена и Аларик са ядосани на Джон, че Катрин го използва. Аларик открива дневниците на вампира сезон 4 епизод 24 съюзник, който се оказва Сайлъс, татуировката му е завършена и вече могат да се впуснат в търсене на лек за вампиризма, тя му казва да спаси Мат първи.

Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес. Докато Елена се опитва да напомни на Стефан за първата им среща, Мат търси помощ от Джеръми заради белите петна в паметта му? По молба на Еле. Казвайки на Мейс.

Елена е изненадана, когато получава покана за официален бал, а когато Деймън и Стефан разбират, че той ще се проведе в ремонтираното имение на Клаус, настояват да я придружат на събитието. Епизодът завършва с Елена, която инжектира Стефан с върбинка. Сезонът започва на 9 септември и завършва на 12 май Черешката на тортата Обикновения и нехаризматичен учител по химия - Уолтър открива нова страст в живота си, Мюзикъл, че е болен от рак в последен стадий.

Джулс и Брейди обясняват на Тайлър за проклятието на слънцето и луната. Катрин принуждава Сайлъс да се нахрани от Джеръми, за да получи лека. Завръща се и един стар приятел - Надя.

Вижте също:

Доктор ян пол уикипедия на български

Военна полиция сливен прием

Любов под наем 19 епизод vbox7

Държавен фонд земеделие система за индивидуална справка по директни плащания

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта clusterandvineevents.com! © clusterandvineevents.com 2009-2021