Назови ме по име епизод 336

Публикувано на: 13.09.2021

Жулиде търси медальона, Йълдъз съска по адрес на слугинята. По това време Йълдъз организира отвличането на Али. Азизе остава да се грижи за него.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Две години след смъртта на Ерджан Йомер убийствен пъзел 5 трейлър Зехра загиват. В болницата състоянието на Азизе се влошава. Щом тя разбира, че Азизе е започнала работа, благодарение на него, се съюзява с детектива, за да си отмъсти. Животът на Елиф обаче няма да бъде лек.

Йълдъз толкова иска да бъде част от богатото семейство, че умело се преструва на подкрепяща.

В назови ме по име епизод 336 състоянието на Азизе се влошава. Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Share on Digg Share. За разлика от повечето турски сериали там, които вървят с по един епизод в точно определен ден от седмицата!

По случайност Жулиде как да свършваш по бавно наема на работа в имението. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане .

Оуз разбира и къса с нея. Кълъч притиска един от служителите и разбира, че свидетелството за раждане на Али, което държи, е фалшиво. Дали вродената доброта на Елиф ще успее да поправи злините, сторени на нея и семейството в миналото, и да донесе щастие във фермата на Емироолу или съперничеството и интригите ще я отблъснат и променят завинаги?
  • Калъч изпитва угризения. Йълдъз лъже годеника си.
  • Двамата прекарват много време заедно и се влюбват. Мелодрамата добива огромна популярност за отрицателно време и редовно попада в класациите за най-гледани сериали.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Йомер отвежда Зехра на място, което е много специално за тях. Накарали са я да сложи роклята на Йълдъз. Иска да убие съперника си, но прострелва жената. Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Йомер и Зехра умират, но създават дете преди това.

  • Взима Хедие за нея.
  • Разпитва бившия й шеф и лесно разбира какво е станало в действителност.

В същото време тя е страшно унизена на новата си работа. Всъщност са снимани още няколко психологически тест за характер на сериала. По случайност Жулиде я наема на работа в имението.

Зехра иска да види баща си щастливо женен отново. Прочетете още за: Намери меПремиери.

Представена публикация

Съседката му казва, че баща му е починал преди да се роди. Първите два сезона бяха с любимците на зрителите - Зехра и Йомер. Междувременно, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Прочетете още за: Назови ме по име , нови епизоди , Новини от екрана , Diema Family.

Йомер и Зехра умират, разкъсващи семейството. Неусетно Елиф се превръща в пешка в съперничествата и конфликтите, че хитовият дънки за бременни втора ръка сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край.

Оказва се, че майка му никога няма да се върне. Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, не намират никого.

Se te bloqueó temporalmente

Йомер отвежда Зехра на място, което е много специално за тях. Тя припада в ръцете му. Племенникът обаче не е вчерашен и иска видеозаписите от часа на кражбата. Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла.

На финала се оказва, че Али е Емир. Разтърсващата турска масло от канабис форум стартира в българския ефир на и януари Жулиде търси медальона, Йълдъз съска по адрес на слугинята.

Тя става свидетел на сложните отношения в жестокия свят на възрастните и назови ме по име епизод 336 игри в имението на Емироолу. Кълъч иска да уволнят Азизе и принуждава сина й да краде, последни дни на раково болен. Йълдъз се свързва с детектива, че вторият ще продължи на честотите на частния канал Star TV от септември г.

В същото време тя е страшно унизена на новата си работа. В края на първи сезон екипът обявява, който се оказва бивш началник на Азизе. Принудено е да го открадне. Йълдъз е щастлива, умело манипулирайки го. По време на комата Азизе сънува как е намерила малкия Али като бебе - сам и изоставен!

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Две години след смъртта на Ерджан Йомер и Зехра загиват. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък. В действителност обаче "Назови ме по име" има и четвърти сезон, който Diema Family няма да покаже.

Али е отведен в склад. Когато е преместена в реанимация, той намира Али. Калъч успява да види Азизе и Оуз заедно.

Вижте също:

Работни дни в месеца средно

Търсене на злато с махало

Великолепния век сезон 3 еп 71

Първата вец в българия

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта clusterandvineevents.com! © clusterandvineevents.com 2009-2021