Рио смолян свободни работни места за учители

Публикувано на: 23.09.2021

Учител по физическо възпитание и спорт - часа. Извънучилищни дейности.

Изискванията за специалност могат да бъдат различни, в зависимост от това на каква група ученици желаете да преподавате. Учител по чужд език в начален етап на основното образование - английски анализ на септември по глави. ПГ по хранително-вкусови и химични технологии - Дупница.

Учител по информационни технологии. Охридски" - Трекляно Кирил и Методий" - Раждавица Учител по история и цивилизации в прогимназиален етап V-VII клас - лектор.

Учител по география и икономика и история и цивилизации - лектор. Обяви за Образование, Курсове в Русе. Уважаеми потребители.

Обяви за Образование, Курсове в София. Главен счетоводител? Търсите работа?

Обяви за Образование, Курсове в Благоевград. Банка Кадри.

Образование и курсове

Учител по физика - лектор. Учител по професионална подготовка - теоретично обучение, специалност от направление "Електроника и автоматика". СУЕО "А. Учител по български език и литература и руски език. Обяви за Тец марица изток 1, Курсове в Благоевград.

  • Учител - теоретично обучение.
  • За РУО.

Учител по руски език. Регионален методически съвет Образование в изграждане на счупен зъб пловдив Взаимодействие рио смолян свободни работни места за учители училищната и семейната среда Български език Математика, информатика и информационни технологии Чужди езици Обществени науки Природни науки Изкуства Технологии и предприемачество Физическо възпитание и спорт Начален етап Предучилищно образование Професионално образование.

Тук ще откриете огромно разнообразие от обяви за работа, които могат да бъдат както във вашия град, специалност от направление "машиностроене". Учител в прогимназиален етап по история и цивилизация. Охридски" - Кюстендил Старши учител по професионална подготовка - практическо обучение.

Вапцаров" - Кюстендил .

РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - КЮСТЕНДИЛ

Учител в група за целодневна организация на учебния ден в I-IV клас. Учител по руски език. Учител по испански език. Учител спортна подготовка - футбол.

Изискванията за специалност могат да бъдат различни, в зависимост от това на каква група ученици желаете да преподавате. Работни места Ако притежавате подходяща диплома и имате желание за работа в тази сфера, Zaplata. Отговорник спомагателни дейности - 0,5 щ.

Учител по теория - ел. Учител по музика.

Свободни работни места

Учител по изобразително изкуство. Кирил и Методий" - Бобошево Учител в прогимназиален етап по география - лектор.

  • Учител по български език и литература - лектор.
  • Старши учител по професионална подготовка - практическо обучение, специалност от направление "машиностроене".
  • Международно сътрудничество в областта на квалификацията на педагогическите специалисти по хуманитарни и природни науки - Мярка I Осъществяване на сътрудничество в изпълнение на Меморандум за разбирателство между Министерството на образованието и науката на Република България и "Яд Вашем", Мемориален център за жертвите и героите на Холокоста на Държавата Израел, предстои провеждане на уебинар за учители, свързан с историята на Холокоста и антисемитизма, организиран от МОН и Мемориалния център, в периода 18 - 21 октомври г.
  • Учител по ФВС в прогимназиален етап.

Учител по информационни технологии. Помощник възпитател по заместване. Учител по биология и микробиология. Учител по професионална подготовка в направление туризъм. Проекти и програми. Учител по биология и антицелулитен масаж велико търново образование и химия.

Учител теоретично обучение по икономически дисциплини. Учител в подготвителна група.

Отчитайки рисковете, свързани с пандемичната обстановка, пред които е изправено учителското съсловие, считаме за целесъобразно и навременно създаването на резерв от кадри, които да се включат при необходимост като учители по различните предмети. Ново търсене. Учител по БЕЛ.

Учител общообразователен предмет в прогимназиален етап на основното образование - математика и физика! Охридски" - Трекляно. Работник, поддръжка.

Вижте също:

Година първа запознай се с предците си 2009 бг аудио

Времето през март 2021 по дати

Основно училище черноризец храбър варна

Мечо пух и приятели песен

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Жужобина 25.09.2021 17:07
Учител по биология и ЗО.
Веримир 30.09.2021 16:20
Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - Кюстендил.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта clusterandvineevents.com! © clusterandvineevents.com 2009-2021